کشور هند با همان برنج سرد مزاج و طبع بلغمی بودایش و مرتاضی و تارک دنیایش، شایسته بیش از استعمار و استثمار نیست! و گاندی نیز محصول همان برنج و تربیت بلغمی بودایی است.
روباه پیر تاریخ جغرافیای آن زمان بریتانیای کبیر، پس از کشیدن شیره شیرین و تند ادویه زمین هند و تاراج ثروت و غیرت هند، نیاز مبرم به ترک آبرومند کشوری داشت که دیگر برایش چیزی نداشت... ترک مقتدرانه کشوری بدین وسعت همراه با ایمنی تمام، نقش گاندی را بر ذهن تیز هوش آنگلوساکسون ها زد! عنصر محبت بودایی... و گاندی ماهی کوچکی بود که صید شد... و هند زیر سایه گاندی، دولت در سایه بریتانیا ماند و با هلهله مردم ساده دلی از هند لشکر عظیم بریتانیا با عزت و عظمت تا به بیرون دروازه های هند مشایعت شد! بی آنکه تلنگری خورده باشد!
مقاله از سایت «دیلی مِیل»
نوشته شده توسط «دانیل بیتس»
آغاز فعالیتهای سیاسی ماهاتماگاندی در آفریقایجنوبی مستعمرۀ بریتانیا و درهنگام جنگ معروف «بوئر» (جنگ وحشیانۀ بریتانیا برعلیه بومیان که خود حقایق نهفتۀ بسیاری دارد) بود و نگاهی به سخنرانیها و نوشتههای گاندی در آندوره بخوبی نمایانگر سرسپردگی او به اربابان انگلیسیاش میباشد که یک نمونهاش چنین است:
«ما (هندیان) نمیدانیم چگونه سلاح بدست بگیریم… شاید این بد اقبالی ما باشد که نمیتوانیم، اما شاید وظایف دیگری باشد، مهم نیست چهکاری، که اگر ما را برای انجام آن فراخوانند ما آنرا افتخاری در نظر میگیریم … اگر یک سرسپردگی مطلق در انجام وظیفه و یک اشتیاق شدید در خدمت به پادشاهی، بتواند ما را در میدان جنگ به گونهای مفید سازد، ما اعتماد داریم که قصور نخواهیم کرد.»
این عین گفتههای گاندیست و در عمل هم هزاران هندی را به آفریقا کشاند تا در جنگ به انگلیسیها کمک نمایند، همین خدمت را در زمان جنگ جهانی اول نیز انجام داد و هزاران هندی در نقاط مختلف جهان برای انگلستان کشتند و کشته شدند، این همان گاندی است که بعنوان یکی از اسطورههای آزادیخواهی و مبارزه بر علیه استعمار انگلیس بهدنیا معرفی نمودهاند.
«ماهاتما گاندی» زنش را رها نمود تا با یک «یهودی آلمانی پرورش اندام کار» زندگی نماید(به ادعای یک بیوگرافی جنجال آمیز) گفته میشود که رهبر جنبش استقلال هند عمیقاً عاشق «هرمن کالنباخ» بوده است…
«کالنباخ» در آلمان متولد شد ولی به آفریقای جنوبی مهاجرت نمود و یک آرشیتکت ثروتمند شد. گاندی در آنجا کار میکرد و کالنباخ یکی از نزدیکترین شاگردان او گردید.
این جفت دو سال در خانهای که کالنباخ در آفریقای جنوبی ساخته بود زندگی کردند و متعهد شدند که به یکدیگر هرچه بیشتر عشق بورزند، و بازهم عشق بورزند!.. چنان عشقی که آنها امیدوار بودند دنیا هرگز به خود ندیده باشد!
این ادعای فوقالعاده در بیوگرافی جدیدی که توسط نویسنده «جوزف لِلیولد» بنام «روح بزرگ: ماهاتما گاندی و مبارزۀ او با هند» صورت گرفته که جزئیات میزان ارتباط او را با کالنباخ برملا میکند که هرگز سابقه نداشته است.
گاندی در 13 سالگی با کاستوربای 14 ساله ازدواج میکند، ولی پس از بوجود آوردن چهار فرزند در 1908 از یکدیگر جدا میشوند تا او بتواند با کالنباخ باشد، به گفتۀ این کتاب.
آنها در سال 1914 از یکدیگر جدا شدند، وقتی گاندی به هند بازگشت، کالنباخ به دلیل جنگ جهانی اول اجازۀ ورود به هند را نداشت و آنها فقط توسط نامه با یکدیگر ارتباط داشتند.
تا سال 1933 او از تمایل پایان ناپذیر خود میگوید و در مورد زن سابق خود مینویسد: «کینه توزترین زنی که ملاقات کردهام.»
کتاب للیولد از اسطوره عبور میکند و تصویری بسیار متفاوت از زندگی شخصی گاندی ارائه میدهد و ادعاهای عجیبی در مورد تمایلات جنسی او مطرح میکند. این افشاگریها در مورد گاندی به احتمال زیاد عمیقاً توسط میلیونها تن از علاقمندان او در سراسر جهان مورد بحث و جدل قرار میگیرد کسانی که او برایشان تقریباً مانند خدا میباشد. هیچکس از کنسولگری عالی هند در انگلستان حاضر به اظهار نظر نشد. پایان مقاله
تمامی این ادعاها بر اساس نامههای گاندی و اشخاص مرتبط با او میباشد و هیچکس هم در اینمورد ادعای جعلیبودن آنها را ننموده است. در ایالت گجرات محل تولد گاندی بدون هیچگونه جوابگویی، این کتاب را ممنوع نمودهاند هرچند که این کتاب هیچگاه در هند چاپ و منتشر نشده است.
سلام
استاد عبداله شهبازی اطلاعات خوبی در مورد سرسپردگی گاندی در سایت خود دارد
ممنون جناب محمد حسن گرامی
لازم شد حتما به این سایت مراجعه مجدد نمایم...
با تشکر